Post by deoterkindtacon on Mar 13, 2022 4:14:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dream Farm : Harvest Moon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dream Farm : Harvest Moon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood rohkem kõik ▞▞▞
▞▞▞ Dream Farm : Harvest Moon 2022 version ▞▞▞
Sõltuvus, kuid puudub juhendamine!
See on hea graafika
Kitty Cat Tycoon સિમ્યુલેશન shd
👍
Hea mäng, lihtne mängida. Mulle ei meeldi see, et sa ei suuda oma eesmärki lõpule viia...nad tahavad, et sa jagaksid, kuid pole jagamisnuppu, kust mina või mu sõbrad leiaksid.
Dream Farm : Harvest Moon कैज़ुअल गेम gcn
Vajate paremat tõlget! See on kohutav ja võtab ülejäänud imelisest mängust eemale!
Fifjgit
Palju reklaame!!!
Tänu teie tegevusele hindan neid mänge 5.
suurepärased helid nii lõõgastavad 😊
Seni lõbus mäng. Hea graafika ja sujuv mäng. Pidin väiksema probleemi tõttu uuesti alla laadima, kuid mängib endiselt suurepäraselt ja tundub nagu Harvest Moon mäng.
Dream Farm : Harvest Moon Diverse npci
Väga põnev ja lõbus
Siiani on see suurepärane mäng.
Mulle meeldib mäng, aga kuidas sa saad naabreid. Kas keegi saaks mind aidata, ma vajan naabreid
hea mäng nagu farm ville
Dream Farm : Harvest Moon கேஷுவல் vkra
Grammatika on kohutav!!
Mulle meeldib see mäng, nii sõltuvust tekitav,,,
See mäng ei näe välja nagu reklaamitud pildid
See on lõbus
Dream Farm : Harvest Moon Gündəlik fphp
väga kõrge graafika
Kena hea unenägu talu lõikuskuu
Vau saagikuu androidis
Dream Farm : Harvest Moon Казуальные nyw
reklaamid. liiga palju neid. iga kord, kui midagi teed, avaneb üks.
parim mäng .nii sujuv ja hämmastav .aga ma tahan selle mängu jaoks rohkem lõbu .rohkem värskendusi.
Parim põllumajandusmäng nagu Harverst Moon Game
see on nii lõbus ja armas...tore
miks piloot ei tööta??..tase 17
See läheb mustaks ekraan vajab parandamist, ma ei saa isegi mängida
Mäng külmub pidevalt ja see on ausalt nõme.
ei saa lennujaamaga ühendust, alati ebaõnnestub. kuidas jätkata?
ma armastan seda, see on nagu segu farmvile'i ja harvest moon'i vahel, mida ma armastan
Ma ei saanud pärast püügi tähte. Ma ei saa serveriga ühendust, server proovib alati ühendust luua, kuid lõpuks ei tule midagi välja. Minu lennujaam ei tööta ja lõpuks ei saanud ma grupivestlusega ühendust.
Tere, ma kindlasti armastan seda mängu
ei saa piloodiga ühendust
Mulle meeldib see mäng, kuid ma ei saa "gildi" avada ja kaupa kioski osta või müüa. Ma ei saa aru ja ma näen kõiki teisi kasutajate selliseid kaebusi. Mul pole enam ülesannet. Kõik vestlused teiste mängijatega on kadunud, ma ei saa sõpru kutsuda!
Palju nalja
see on nii lõbus
See on väga halb mäng, ärge installige väga halba. graafika väga halb.
Siiani on kõik hästi, aga ma pole kaua mänginud. Lisan sellele ja tähed, nagu ma seda näen. Värskendus: endiselt hea mäng, kuid lennuki osa vajab parandamist. Pärast lennuki lahkumist ei saa te aimugi, milliseid esemeid järgmise lennuki jaoks vaja läheb. Peate lootma, et teil on asjad juba olemas (mida te ei saa), sest teil on tähtaeg kõigi esemete hankimiseks enne, kui exp ja müntide preemia osa on kadunud.
Mis juhtus? Järsku ei saa ma lootsi ja gildiga ühendust. Teadmiseks, mul on Interneti-ühendus! Nii pettumus
tõesti väga tore mäng aitäh selle mängu eest
(küsi) kuidas vahetada inglise keelt? ma olen oma gildi loomisega nii segaduses. aitäh.
😍
Väga tore mäng
Installisin rakenduse Dream farm: Harvest moon kaks korda, kuid see installib iga kord DreM farm: Harvest story. Halvim rakendus. Peaaegu nagu Farmville, kuid väga rahanäljas. Soovib, et kulutaksite iga maa laiendamise peale 60 GEMS-i. 9 taset mängides saate vaevalt 26 kalliskivi.