(Android/iOS) Word Search - World\u0027s Biggest kode napaka vzdržljivost
Mar 13, 2022 3:47:06 GMT -5
Post by deoterkindtacon on Mar 13, 2022 3:47:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Word Search - World\u0027s Biggest ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Word Search - World\u0027s Biggest IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode napaka vzdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Word Search - World\u0027s Biggest 2022 version ▞▞▞
Najbolj prijetno.
Word Search - World's Biggest Teka-teki gdw
Ta
Dvakrat sem namestil N odstranjen in ga nikoli nisem mogel naložiti mimo naslovnega zaslona. Videti N je zvenelo kot zabavna igra.. Toda končno sem jo namestil v telefon in mi je všeč 9/2016 Končno sem jo dobil, da jo prenesem v nov tablični računalnik LG.
Igre ni mogoče odpreti. Delal bo enkrat, potem pa se ne bo odprl, razen če odstranim in potem morate začeti znova na začetku. 4. junij, še vedno ga ne morem znova odpreti. Nekako smešno postaja
Bolje bi bilo brez nakupov v aplikaciji.
Ne bo prenesen
všeč mi je ta igra in zelo lepa.
Aplikacija zaenkrat dobro deluje, odlična igra za iskanje besed.
TO JE ODLIČNA NAJVEČJA UGONKA ZA ISKANJE BESEDE NA SVETU /RES LJUBIM UGANKO ZA ISKANJE BESEDE/VEČ KOT KRIŽNE Uganke. PREIZKUSITE TO ČUVNO UGONOKKO ZA ISKANJE BESEDE IN UŽIVAJTE (PREDBESTI MOJI DRUŽINI IN TUDI MOJI PRIJATELJI/BOG BLAGOSLOVI IN UŽIVAJTE. ISKRENO V KRISTUSU JEZUSU, GOSPODICA KAREN😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄 💚💛💜💖💗💝💟✋✋✋✋👏👏👏👏💗💗💗💗💖💖💖💖💝💝💝💝💟💟💟💟💚💚💚💚god blagoslovi in ne pozabite, da je Jezus vedno vedno gledal vedno za vedno, Amen / BOG POŽEGNAJ
Te igre so sranje, ker mi jih ne dovolijo prenesti starševsko. Nimam dovolj prostora, ko ga imam
Art of Conquest: Dark Horizon Rollespill xpoc
Imel sem to na svojem s5 in je deloval odlično. Kar naprej se zruši na mojem s6. Napake je treba popraviti.
Sploh mi ne dam svojih žetonov. Moral bi imeti kup od vseh super zvezdniških ugank, ki sem jih osvojil, vsake objave na fb-ju in od gledanja videoposnetkov ... Ampak ne, imam samo 7. Tudi ni mogoče stopiti v stik s podporo za stranke. To je y padel sem svojo oceno. Prosim, popravite to ... Ali pa ga bom na koncu odstranil
Koncept je dober, ampak zakaj imeti dve valuti, za kaj lahko uporabiš kovance, se zdi neumno, in žetone, pfft, premalo za nagrade, škoda, velik potencial, a slabo izvedeno plačilo za zmago..
Prijetno
Žetoni za igranje me osebno nekoliko bolj zadovoljijo, toda nekateri ljudje morda menijo drugače.
Dobro iskanje besed, ki čaka na žetone, je precej nadležno, vendar je vredno poskusa. Ni težav z igro, vendar nimam nadgradnje
Črke se zlijejo z ozadjem. Ne vidim.
Temu bi dal 5 od 5, če bi vedel, kaj naj naredim z vsemi kovanci, ali ne morete narediti pretvornika, tj. toliko kovancev za žetone, imam 35000 stvari, kaj naj naredim z njimi. Prav tako ne kontaktirajte podjetja možnost, ki to naredi, da to vpraša po e-pošti.
Všeč mi je ta igra, samo želim si, da mi ne bi bilo treba iti ven in kupovati kartice Google Play, ker nimam kreditne kartice. Je zelo zasvojenost. To je bila najboljša nesreča vseh časov!
Poskusil sem to in njihovo slikovno križno uganko. Generacija žetonov je tako smešno počasna in ne morete ustvariti niti dovolj žetonov za igranje nekaterih stopenj. Popolna šala o denarju. Žal mi je za naivke, ki jim dajejo denar.
Všeč mi je izziv iskanja dodatnih skritih besed.
Komaj vidim črke.
Dobro, vendar traja nekaj časa, da dobim žetone in ne vem, zakaj imam kovance. Na splošno odlična igra za iskanje besed!
Odstranjujem aplikacijo.
Plačilo uspešno, brez žetonov. Uredi. Koliko denarja zaslužite na tem.
Ne razumem, zakaj večina ugank stane več kot 10 žetonov, vendar je največ žetonov 10. Razočaranje, saj ustavi igranje
Poiščite besedo
Dobra igra za igranje, če vam je v službi dolgčas na avtobusni postaji
Kot igra.
Namigi so irra😑😑 deluje, ko hoče👎
Ta igra mi je bila všeč, vendar je žetone težko zaslužiti. Tudi če prenesete brezplačno ponudbo žetonov, jih dejansko ne dobite.